Νεα

Με την συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ΚΕΒΕ, αρκετών δεκαετιών εμπειρίας στο χώρο της κεραμοποιίας και αφού τα κεραμίδια μας ταξίδεψαν από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μ. Ανατολή, είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξης της ΚΕΒΕ!

Με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα και την αισθητική, η ΚΕΒΕ ξεκίνησε στα μέσα του 2017 μία νέα επένδυση που ολοκληρώνεται στο τέλος του 2017. Το έργο ξεκίνησε με την εγκατάσταση της επιβλητικής μεταλλικής κατασκευής ύψους 28m και διαστάσεων 60mΧ200m που θα φιλοξενήσει σε ιδανικές συνθήκες την πρώτη ύλη μας, καθώς και τη νέα μονάδα ξηρής άλεσης για τη παραγωγή κεραμιδιών.

Η ξηρή άλεση, μειώνει σημαντικά την κοκκομετρία της πρώτης ύλης και αυξάνει την ομογενοποίηση της. Αυτό οδηγεί σε ένα τελικό προϊόν με εξαιρετικά τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά. ΟΙ μηχανικές αντοχές αυξάνονται, το πορώδες και η υδατοπερατότητα ελαχιστοποιούνται, ενώ η λεία επιφάνεια είναι ιδανική για να φιλοξενήσει νέες τεχνοτροπίες, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές αισθητικά προσδοκίες!

 

DJI_0011

 

Η κατάκτηση της 13ης θέσης, μας κάνει χαρούμενους… γιατί ήταν για καλό σκοπό και ήδη προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο!
Μπράβο σε όλους μας… από την πρόεδρο, μέχρι το τμήμα εξαγωγών,R & D, πωλήσεων, marketing, γραμματειακής υποστήριξης.
Σας προτρέπουμε να το δοκιμάσετε όλοι!

run

Η ΚΕΒΕ, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην εγχώρια, αλλά και διεθνή αγορά, υποστηρίζει κάθε ενέργεια προς κάθε κατεύθυνση ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τις ελληνικές μελετητικές – συμβουλευτικές επιχειρήσεις, οι προοπτικές της εγχώριας αγοράς, οι προκλήσεις και ευκαιρίες εξωστρεφούς δραστηριοποίησης, οι σύγχρονες απαιτήσεις και οι τάσεις στις διεθνείς αγορές, καθώς και οι συνέργειες με άλλους κλάδους της οικονομίας. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν με παρουσιάσεις και διαλέξεις διακεκριμένοι ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Βασικοί στόχοι του Συνεδρίου του ΣΕΓΜ 2017 είναι να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος για τις αναγκαίες θεσμικές και επιχειρηματικές μεταρρυθμίσεις και πρωτοβουλίες και να βοηθηθούν οι συμμετέχοντες στην κατάστρωση των επιχειρηματικών σχεδίων τους.

cropped-SEGM-banner-short-2

Μία πολυπληθής ομάδα εργαζομένων της ΚΕΒΕ, θα λάβει μέρος στο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”, που είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη 21-23/9/2017.

Τα έσοδα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι συμμετέχοντες, είτε τρέξουν, είτε περπατήσουν, θα πάνε για την ενίσχυση των συλλόγων «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του «Ολοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ.

IMG_0329

Με όλο και αυξανόμενους ρυθμούς προχωρά η συνεργασία μας με την εταιρεία ΑΚΤΩΡ στο ΜΕΤΡΟ Θεσ/νίκης, ένα έργο ορόσημο για την ιστορία της πόλης μας.
Τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας και η συνέπεια εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζει την ΚΕΒΕ, εδραίωσαν αυτή τη συνεργασία.

 

Metrothessalonikis 2

Μετά τη συμμετοχή μας σε έκθεση Αρχιτεκτονικής, Κατασκευών και Design που διοργανώθηκε στην πόλη Kannur, Κerala, Ινδία, τα κεραμίδια της ΚΕΒΕ και ιδιαίτερα η σειρά Colors On Demand συνεχίζουν ν΄ αποτελούν επιλογή για μεγάλα project. Ιδιαίτερο στιγμιότυπο της τελευταίας μας συνεργασίας, ο … πιο αξιόπιστος τρόπος ελέγχου της αντοχής των κεραμιδιών που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης! (βλ. σχετικό video . india roof tile 2017-08-02 at 14.57.56)

IMG-20170720-WA0025 (002)

Τα κεραμίδια της ΚΕΒΕ, επιλέχθηκαν με αυστηρά ποιοτικά και αισθητικά κριτήρια σε μεγάλα project πολυτελών κατοικιών από τον διεθνούς φήμης όμιλο WIENERBERGER, στην Ινδία.
Η συνεργασία επισφραγίστηκε με την επίσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΒΕ στην Ινδία , ενώ έμειναν οι καλύτερες εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές και έπεται συνέχεια.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη 40 περίπου μεταπτυχιακών φοιτητών από το τμήμα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ / ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, στις εγκαταστάσεις της ΚΕ.Β.Ε. Τους φοιτητές συνόδευσε η κα Παπαγιάννη -Παπαδοπούλου Ιωάννα Καθηγήτρια Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και η κα Στεφανίδου Μαρία Επίκουρος Καθηγήτρια ΑΠΘ.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΒΕ κ. Άγις Κοθάλης έκανε το καλωσόρισμα των φοιτητών και ακολούθησε παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΚΕΒΕ , Πολιτικό Μηχανικό κ. Βασίλη Κακουτόπουλο.

Στη συνέχεια, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στο εργοστάσιο, ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής , είδαν από κοντά τη λειτουργία των σύγχρονων μηχανημάτων, τις εφαρμογές ρομποτικής και τα τελικά προϊόντα.

Ακολούθησε διάλογος, όπου οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπέβαλλαν πλήθος ερωτήσεων, ενώ ανανεώθηκε το ραντεβού με ανοικτή πρόσκληση από την ΚΕΒΕ.

IMG_20170606_111047IMG_20170606_111215

Ο διεθνούς φήμης όμιλος ISIKLAR , με τον οποίο διατηρούμε έντονη συνεργασία που μετρά πάνω από 5 χρόνια στη γειτονική Τουρκία, μας υποδέχθηκε στο περίπτερό του κατά τη διάρκεια της έκθεσης δομικών υλικών YAPI Istanbul 2017 στον εκθεσιακό χώρο TÜYAP στις 23-27/5 στην Κων/λη.

Τα κεραμίδια της ΚΕΒΕ, τα οποία είχαν βραβευτεί από τον τεχνικό κόσμο της Τουρκίας , για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους , παρουσιάστηκαν και πάλι εισπράττοντας θετικά σχόλια από εκπροσώπους μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, οι οποίοι αυτή τη φορά εστίασαν το ενδιαφέρον τους στη νέα σειρά Colors on Demand που προσφέρει ποικιλία τεχνοτροπιών και χρωμάτων χωρίς κανένα περιορισμό, πλαισιωμένη πάντα από αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής, για ένα ολοκληρωμένο σύστημα στέγης.

IMG_6520IMG_6521

Στα πλαίσια της γενικότερης ενημέρωσης και παρακολούθησης δράσεων και εκδηλώσεων που αφορούν στην ποιοτική ανάπτυξη των κατασκευών και ευημερία του κλάδου μας, η KEBE παρευρέθηκε σε γεύμα συνεργασίας και ανοικτού διαλόγου, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΠΑΚ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για την Ποιότητα και Ανάπτυξη των Κατασκευών), στις 29 Μαϊου στο Macedonia Palace.

Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν, ως ομιλητές ο πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΚΜ κ. Πάρις Μπίλλιας και ο πρώην Γ.Γ. Υπ. Υποδομών κ. Στράτος Σιμόπουλος.

Έγινε παρουσίαση των προτάσεων του ΣΕΠΑΚ, έτσι όπως έχουν “ζυμωθεί” και διαμορφωθεί από τη σχετική μελέτη που ανετέθη στο ΙΟΒΕ, από τις επιστημονικές επιτροπές του ΣΕΠΑΚ (στις οποίες η ΚΕΒΕ έχει ενεργό συμμετοχή) και από τις εισηγήσεις στο 1ο Συνέδριο των Κατασκευών.

IMG_20170529_171721IMG_20170529_171758