Νεα

ΕΚΘΕΣΗ “PROJECT LEBANON ” , ΣΤΗ ΒΗΡΥΤΟ-ΛΙΒΑΝΟΣ

Μετά από δραστηριοποίηση 8 ετών στην αγορά του Λιβάνου , η ΚΕΒΕ , θεμελιώνει την εξωστρέφειά της και βρέθηκε για 2 ρη χρονιά σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις δομικών υλικών και του κατασκευαστικού κλάδου γενικότερα, «PROJECT LEBANON », στις 12-21 Ιουνίου στη Βηρυτό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι νέες προτάσεις στον τομέα της στέγασης με δύο νέες σειρές κεραμιδιών επίπεδης επιφάνειας, Ideal Γαλλικό και Novel σε όλα τα χρώματα και τεχνοτροπίες που προσφέρει η υπηρεσία Colors on Demand Value
Επισκέπτες από Λίβανο καθώς και από χώρες της Μέσης Ανατολής, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και ανοίξαμε μαζί τους δίαυλο επικοινωνίας.

smartcapturesmartcapture

Σ΄ ένα ονειρεμένο περιβάλλον και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, έγινε ο εορτασμός του Πάσχα, με μια εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός από την εταιρία μας .

Φέτος είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τους συνεργάτες μας από την περιοχή της Θεσσαλίας, των Σποράδων και της Στερεάς Ελλάδος μαζί με τις οικογένειές τους, στο ξενοδοχείο ALEXANDRA BEACH THASSOS SPA RESOPT, στον Ποτό της Θάσου.

Είχαμε έτσι την ευκαιρία να διασκεδάσουμε , ν΄ ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες και να γνωριστούμε καλύτερα.

Χρόνια πολλά σε όλους και ευχή μας… υγεία και επιτυχίες για μια χρονιά , σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη.

smartcapturesmartcapture

Η ΚΕΒΕ , θεμελιώνει την εξωστρέφειά της, έχει να παρουσιάσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητάς , τα προϊόντα της ζητούνται επώνυμα σε πολλές ξένες αγορές και στα πλαίσια αυτού βρέθηκε για τέταρτη χρονιά στη μεγαλύτερη, παγκοσμίως, έκθεση δομικών υλικών και του κατασκευαστικού κλάδου γενικότερα, «THE BIG 5 SHOW», στις 26-29 Νοεμβρίου στο DUBAI.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι νέες προτάσεις στον τομέα της στέγασης με δύο νέες σειρές κεραμιδιών επίπεδης επιφάνειας, Ideal Γαλλικό και Terrestrial σε όλα τα χρώματα και τεχνοτροπίες που προσφέρει η υπηρεσία Colors on Demand Value

Θετικές εντυπώσεις και σχόλια εισπράξαμε από εκπροσώπους μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών οι οποίοι χρησιμοποίησαν ήδη τα προϊόντα μας σε μεγάλα projects και ανανεώσαμε τη συνεργασία μας .
Επισκέπτες από Λίβανο, Σουδάν, Κουβέιτ ,Μπαχρέιν, Υεμένη, Αίγυπτο, Κύπρο , Σαουδ. Αραβία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και ανοίξαμε μαζί τους δίαυλο επικοινωνίας.

IMG_20181128_141050

IMG_20181128_135532

Η ΚΕΒΕ, με συμμετοχή στην XENIA για δεύτερη συνεχή χρονιά ,παρουσίασε στους επισκέπτες ιδιαίτερες προτάσεις στα συστήματα δόμησης/στέγασης που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές, αλλά και ανάγκες υψηλής αισθητικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι νέες προτάσεις στον τομέα της στέγασης με δύο νέες σειρές κεραμιδιών επίπεδης επιφάνειας, Ideal Γαλλικό και Terrestrial σε όλα τα χρώματα και τεχνοτροπίες.

Έγιναν σημαντικές επαφές με ανθρώπους του τεχνικού κόσμου, αλλά και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και πολλές απ΄ αυτές κατέληξαν σε συμφωνίες και εμπορική συνεργασία.

Η ΚΕΒΕ έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει στόχο να πρωτοπορήσει στη νέα εποχή για τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και των κατασκευών γενικότερα.

IMG_3959

IMG-d91bd27f0e65f2064c92c0435357b77b-V
IMG-f26148c472de484a8e2b8329b765d269-V
IMG-45c269b45aa09c9bf0b720b592bb7083-V
IMG-e34e60ee554aae47ab168637c612ac18-V

Η ΚΕΒΕ Α.Ε. στάθηκε στο πλευρό νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων που παρουσίασαν τα έργα τους στην 9η Biennale Αρχιτεκτονικής στο μουσείο Μπενάκη.

Μία πολιτιστική κίνηση ή οποία προάγει την υψηλή αισθητική και το σύγχρονο design και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να παρουσιάσουν τα έργα τους στο ευρύ κοινό.

Τα ιδιαίτερης αισθητικής προϊόντα της ΚΕΒΕ συμμετέχουν στην υλοποίηση τέτοιων έργων και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.

9η BIENNALE Αρχιτεκτονικής

Η ΚΕΒΕ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΕ
στη Θεσσαλονίκη 16-17/6/2018

Η ΚΕΒΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της υποστήριξης δραστηριοτήτων του ΤΕΕ και των Μηχανικών θα είναι για τρίτη χρονιά χορηγός στο FINAL FOUR Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Τ.Ε.Ε. Μηχανικών.
Θα συμμετάσχουν οι ομάδες των Περιφερειακών τμημάτων που προκρίθηκαν:

• Ιωαννίνων
• Λάρισας
• Λαμίας

Μία πολιτιστική κίνηση με πρωτοβουλία των μηχανικών, ή οποία προάγει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η ΚΕΒΕ στηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση, θέλοντας να ευχαριστήσει τους μηχανικούς συνεργάτες της και να επιβραβεύσει τη δράση τους.

20180616_19221920180616_235509

Η έκθεση DOMOTEC ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η επισκεψιμότητα της και οι πολύ καλά οργανωμένες παράλληλες δράσεις, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Η ΚΕΒΕ, παρουσίασε στους επισκέπτες ιδιαίτερες προτάσεις στα συστήματα δόμησης/στέγασης που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές, αλλά και ανάγκες υψηλής αισθητικής.
Ιδιαίτερη θέση στην παρουσίαση της ΚΕΒΕ είχαν τα κεραμίδια που παράγονται πλέον με τη μέθοδο της ξηρής άλεσης που τους προσδίδει ακόμη πιο ιδιαίτερα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά .
Επίσης, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας, παρουσιάστηκαν και δύο νέες σειρές κεραμιδιών ,το IDEAL ΓΑΛΛΙΚΟ & το TERRESTRIAL,κεραμίδια που δίνουν σαν αποτέλεσμα πιο επίπεδες επιφάνειες.
Έγιναν σημαντικές επαφές τόσο με κατασκευαστές και εμπόρους από την Ελλάδα αλλά και με διεθνείς αγοραστές από 15 χώρες αφού φέτος οι διοργανωτές της έκθεσης έδωσαν ιδιαίτερα εξωστρεφή χαρακτήρα στην έκθεση
Παράλληλα, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Συνέδριο Αρχιτεκτονικής “ARCHITECT SHOW”, όπου η συμμετοχή αρχιτεκτόνων και μηχανικών ξεπέρασε τους 500 και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες και για καινοτόμα αρχιτεκτονικά concepts, τα οποία θ΄ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την ΚΕΒΕ που στόχο έχει να συνεχίσει να πρωτοπορεί στη νέα εποχή για τον κλάδο των κατασκευών.

IMG_2199IMG_2179

 

Με επιτυχία συνεχίζονται οι ημερίδες που ξεκίνησε η ΚΕΒΕ εδώ και 4 χρόνια, με θέμα:

<<ΣΥΣΤΗΜΑTA ΔΟΜΗΣΗΣ ΟΡΘΟBLOCK & ΟΡΘΟBLOCK PLUS

(με πλήρωση των οπών  με γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη)

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Κ.ΕΝ.Α.Κ. & EC 6, EC 8  >>

 &

<<ΣΥΣΤΗΜΑTA ΣΤΕΓΑΣΗΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΕΓΗΣ>>

Αυτή τη φορά προορισμοί ήταν  η Χίος και η Μυτιλήνη.

Οι πολιτικοί μηχανικοί-τεχνικοί σύμβουλοι της ΚΕΒΕ, παρουσίασαν στον τεχνικό κόσμο τα προϊόντα μας, αλλά και προτάσεις δόμησης με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά  και τα οφέλη από τη χρήση τους  καθώς και για πρώτη φορά τα κεραμίδια με την μέθοδο παραγωγής ξηρής άλεσης.

Ακολούθησε  ανοικτή συζήτηση και cocktail.

IMG_2034IMG_2033

IMG-c66a5fb85be8d641bdb36a49e9dc327a-V