Νεα

IMG-d91bd27f0e65f2064c92c0435357b77b-V
IMG-f26148c472de484a8e2b8329b765d269-V
IMG-45c269b45aa09c9bf0b720b592bb7083-V
IMG-e34e60ee554aae47ab168637c612ac18-V

Η ΚΕΒΕ Α.Ε. στάθηκε στο πλευρό νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων που παρουσίασαν τα έργα τους στην 9η Biennale Αρχιτεκτονικής στο μουσείο Μπενάκη.

Μία πολιτιστική κίνηση ή οποία προάγει την υψηλή αισθητική και το σύγχρονο design και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να παρουσιάσουν τα έργα τους στο ευρύ κοινό.

Τα ιδιαίτερης αισθητικής προϊόντα της ΚΕΒΕ συμμετέχουν στην υλοποίηση τέτοιων έργων και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.

9η BIENNALE Αρχιτεκτονικής

Η ΚΕΒΕ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΕ
στη Θεσσαλονίκη 16-17/6/2018

Η ΚΕΒΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της υποστήριξης δραστηριοτήτων του ΤΕΕ και των Μηχανικών θα είναι για τρίτη χρονιά χορηγός στο FINAL FOUR Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Τ.Ε.Ε. Μηχανικών.
Θα συμμετάσχουν οι ομάδες των Περιφερειακών τμημάτων που προκρίθηκαν:

• Ιωαννίνων
• Λάρισας
• Λαμίας

Μία πολιτιστική κίνηση με πρωτοβουλία των μηχανικών, ή οποία προάγει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η ΚΕΒΕ στηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση, θέλοντας να ευχαριστήσει τους μηχανικούς συνεργάτες της και να επιβραβεύσει τη δράση τους.

20180616_19221920180616_235509

Η έκθεση DOMOTEC ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η επισκεψιμότητα της και οι πολύ καλά οργανωμένες παράλληλες δράσεις, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Η ΚΕΒΕ, παρουσίασε στους επισκέπτες ιδιαίτερες προτάσεις στα συστήματα δόμησης/στέγασης που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές, αλλά και ανάγκες υψηλής αισθητικής.
Ιδιαίτερη θέση στην παρουσίαση της ΚΕΒΕ είχαν τα κεραμίδια που παράγονται πλέον με τη μέθοδο της ξηρής άλεσης που τους προσδίδει ακόμη πιο ιδιαίτερα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά .
Επίσης, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας, παρουσιάστηκαν και δύο νέες σειρές κεραμιδιών ,το IDEAL ΓΑΛΛΙΚΟ & το TERRESTRIAL,κεραμίδια που δίνουν σαν αποτέλεσμα πιο επίπεδες επιφάνειες.
Έγιναν σημαντικές επαφές τόσο με κατασκευαστές και εμπόρους από την Ελλάδα αλλά και με διεθνείς αγοραστές από 15 χώρες αφού φέτος οι διοργανωτές της έκθεσης έδωσαν ιδιαίτερα εξωστρεφή χαρακτήρα στην έκθεση
Παράλληλα, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Συνέδριο Αρχιτεκτονικής “ARCHITECT SHOW”, όπου η συμμετοχή αρχιτεκτόνων και μηχανικών ξεπέρασε τους 500 και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες και για καινοτόμα αρχιτεκτονικά concepts, τα οποία θ΄ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την ΚΕΒΕ που στόχο έχει να συνεχίσει να πρωτοπορεί στη νέα εποχή για τον κλάδο των κατασκευών.

IMG_2199IMG_2179

 

Με επιτυχία συνεχίζονται οι ημερίδες που ξεκίνησε η ΚΕΒΕ εδώ και 4 χρόνια, με θέμα:

<<ΣΥΣΤΗΜΑTA ΔΟΜΗΣΗΣ ΟΡΘΟBLOCK & ΟΡΘΟBLOCK PLUS

(με πλήρωση των οπών  με γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη)

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Κ.ΕΝ.Α.Κ. & EC 6, EC 8  >>

 &

<<ΣΥΣΤΗΜΑTA ΣΤΕΓΑΣΗΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΕΓΗΣ>>

Αυτή τη φορά προορισμοί ήταν  η Χίος και η Μυτιλήνη.

Οι πολιτικοί μηχανικοί-τεχνικοί σύμβουλοι της ΚΕΒΕ, παρουσίασαν στον τεχνικό κόσμο τα προϊόντα μας, αλλά και προτάσεις δόμησης με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά  και τα οφέλη από τη χρήση τους  καθώς και για πρώτη φορά τα κεραμίδια με την μέθοδο παραγωγής ξηρής άλεσης.

Ακολούθησε  ανοικτή συζήτηση και cocktail.

IMG_2034IMG_2033

IMG-c66a5fb85be8d641bdb36a49e9dc327a-V

Η έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού την επισκέφτηκαν πάνω από 30.000 επαγγελματίες και 17.000 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΚΕΒΕ, παρουσίασε στους επισκέπτες ιδιαίτερες προτάσεις στα συστήματα δόμησης/στέγασης που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές, αλλά και ανάγκες υψηλής αισθητικής.
Έγιναν σημαντικές επαφές με ανθρώπους του τεχνικού κόσμου, αλλά και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και πολλές απ΄ αυτές κατέληξαν σε συμφωνίες και εμπορική συνεργασία.

Παράλληλα, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογες εισηγήσεις στο Stage XENIA Hotel Build και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες και για καινοτόμα αρχιτεκτονικά concepts, τα οποία θ΄ αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την ΚΕΒΕ που στόχο έχει να πρωτοπορήσει στη νέα εποχή για τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και των κατασκευών γενικότερα.

IMG_0944IMG_0942

Μετά από 5ετή συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών ISIKLAR στην Τουρκία, τα κεραμίδια μας αποτελούν την πρώτη επιλογή σε μεγάλα projects και η δράση μας είναι ενεργή στη γείτονα χώρα.

Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συμμετοχή μας ως χορηγοί στο έργο
<<Φρόντισε να ζήσει το χωριό σου>> του Πανεπιστημίου Μίμαρ Σιναν, που συνοδεύτηκε από διαγωνισμό <<Σχεδιασμός-κατασκευή πλατείας με το διαχρονικό τούβλο-κεραμίδι>>

Ομάδα καθηγητών του τμήματος Αρχιτεκτονικής μαζί με τους φοιτητές τους που αναδείχτηκαν νικητές στο διαγωνισμό, επισκέφθηκαν το εργοστάσιό μας, συνοδευόμενοι από στελέχη της ISIKLAR, ξεναγήθηκαν και είδαν από κοντά την παραγωγική μας διαδικασία, ενώ ακολούθησε γεύμα κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και ν΄ ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις.

 

t1t2

Κεραμίδι Γαλλικού τύπου, φυσικό , smalto, έγχρωμο, μόνο 11 τμχ/m2

test1as

Με την συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της ΚΕΒΕ, αρκετών δεκαετιών εμπειρίας στο χώρο της κεραμοποιίας και αφού τα κεραμίδια μας ταξίδεψαν από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μ. Ανατολή, είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξης της ΚΕΒΕ!

Με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα και την αισθητική, η ΚΕΒΕ ξεκίνησε στα μέσα του 2017 μία νέα επένδυση που ολοκληρώνεται στο τέλος του 2017. Το έργο ξεκίνησε με την εγκατάσταση της επιβλητικής μεταλλικής κατασκευής ύψους 28m και διαστάσεων 60mΧ200m που θα φιλοξενήσει σε ιδανικές συνθήκες την πρώτη ύλη μας, καθώς και τη νέα μονάδα ξηρής άλεσης για τη παραγωγή κεραμιδιών.

Η ξηρή άλεση, μειώνει σημαντικά την κοκκομετρία της πρώτης ύλης και αυξάνει την ομογενοποίηση της. Αυτό οδηγεί σε ένα τελικό προϊόν με εξαιρετικά τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά. ΟΙ μηχανικές αντοχές αυξάνονται, το πορώδες και η υδατοπερατότητα ελαχιστοποιούνται, ενώ η λεία επιφάνεια είναι ιδανική για να φιλοξενήσει νέες τεχνοτροπίες, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές αισθητικά προσδοκίες!

 

IMG_7824KEBE-FACTORYDJI_0018